Vårt sekskantede lysthus på 9,2 m2 kjennetegnes av store vinduer på alle vegger og doble dører med vindu. Dette gir en luftig atmosfære og sikrer også at man kan nyte utsikten i fulle drag. Lysthuset leveres med grill som standard. Dette sikrer at man kan bruke hytta store deler av året. Lysthuset er av god kvalitet og bygges på fabrikk hos vår produsent i Litauen.

Hytta er utstyrt med benker rundt fem av veggene innvendig. Det er vinduer på alle vegger hvorav ett kan åpnes og dørene kan låses.

Midt i hytta står grillen, omsluttet av 6 plater i tre. Det følger med ekstra klaffer til disse hvis man ønsker mer bordplass. Det følger også med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle dine kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten i sortmalt stål. Vinkelen på pipekragen sørger for effektivt utlufting av røyken. Du kan enkelt heve eller senke hetten etter behov. Det er også plass til ved under grillen.
Lysthuset kan leveres uten grill hvis det er ønskelig.

Hytta er under 10 kvadratmeter, og det er ikke nødvendig å søke om byggetillatelse dersom man setter den opp på privat tomt.

Detaljinformasjon

Generelt: Sekskantet lysthus med grunnflate på 9,2 kvadratmeter. Leveres som elementer med monteringsanvisning på norsk. Monteres lett av 2 personer.

Tak: Sort icopal som standard. Andre farger kan bestilles mot pristillegg.

Grill: Grillen er bygget med sortmalt stål med justerbar grillrist og 6 plater rundt. Klaffer til disse er inkludert i prisen. Det er et eget rom for ved under grillen.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45graders vinkel for god røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Fem benker i solid heltre innvendig rundt veggene. Puter til benkene medfølger.

Dør: Høyde:160cm og bredde 95 cm med lås og thermoglass.

Vinduer: fem vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Ett vindu kan åpnes.

Kort leveringstid: På denne hytta er det kun 2-3 ukers leveringstid.