Grillhyttespesialisten prioriterer sikker netthandel

Sikker netthandel og en ryddig kjøpsprosess er viktig for begge parter når en handel skal gjennomføres. For kunden er det viktig å vite at varene blir levert i henhold til spesifikasjon, samt at problemer blir tatt hånd om dersom en feil skulle skje. For selgeren er det gjensidig viktig å være trygg på at pengene blir innbetalt i henhold til avtale. Grillhyttespesialisten AS er en seriøs aktør som baserer sin virksomhet gjennom salg på internett og er derfor interessert i at kundene skal være trygg på at varer blir levert i henhold til avtalte betingelser.

Når du kjøper varer hos oss skal du være helt trygg på at varene blir levert i henhold til avtale. Vi baserer våre salg på forskuddsbetaling.

Hvordan foregår normalt kjøpsprosessen?

Etter at en bestilling er lagt inn via nettbutikken sender vi kunden en ordrebekreftelse som bevis på at bestillingen er foretatt. Dette dokumentet blir elektronisk signert av selger og sendes per e-post i .pdf format til kunden. Normalt sendes også faktura for kjøpet i samme e-post med betalingsinformasjon. Kunden gjennomfører deretter en bankoverføring i henhold til avtale og sender beskjed i retur når betalingen er gjennomført. Selger registrerer betalingen manuelt i systemet og bestiller deretter frakt / informerer om utlevering.

I kommertarfeltet nedenfor kan du lese om våre eksisterende kunders opplevelser rundt kjøpsprosessen. Ønsker du å handle med oss blir vi også veldig glad dersom du deler dine tanker rundt kjøpsprosessen. Du må være innlogget på din facebook-konto for å kunne legge igjen en kommentar. Vi takker på forhånd for tilbakemeldinger rundt dette.