Badestamp av glassfiber

På denne siden finner du vår liste over våre vedfyrte badestamper av glassfiber. Vi har mange forskjellige modeller med innmat av høykvalitets glassfiber og du kan lese mer om hvert enkelt produkt ved å klikke på produktbildene.

Badestampene i glassfiber er laget av betydelig dyrere materialer enn de mer vanlige stampene som er laget av treverk. Derfor kan man også forvente lenger levetid av denne type produkter. I produktsortimentet har vi flere alternativer som brukes til forskjellige formål. Hvis drømmen er å bygge inn en badestamp i terrassen har vi selvfølgelig også produkter som er tilpasset nettopp dette formålet. For å være sikker på at du skal finne en badestamp av glassfiber som passer til din bruk og stil har vi selvfølgelig også produkter fra flere forskjellige leverandører. Dette gjør at vi kan tilby badestamp av glassfiber i alle prisklasser.

Ved eventuelle spørsmål om våre vedfyrte badestamper av glassfiber er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål både på telefon og epost. Du kan legge igjen ditt spørsmål direkte i kontaktskjemaet, og vi vil følge deg opp så fort vi har lest din henvendelse.

Vår dyreste badestamp av glassfiber, Badestamp Frøy, har et unikt design med en vedfyrt ovn som åpnes fra utsiden av stampen. I tillegg til dette har den også et smart design som bidrar til kortere oppvarmingstid enn man ellers kan forvente av tradisjonelle badestamper. Årsaken til dette er at vannmengden som får plass i denne badestampen av glassfiber er langt mindre enn tradisjonelle stamper.

Alle våre badestamper av glassfiber kan også kjøpes med en rekke forskjellig tilbehør. Tilbehøret du ønsker velger du direkte inne på produktet sin tilpasningsmeny hvor du også får oppdatert totalprisen ettersom du legger til og tar vekk tilbehør du ikke ønsker.