Trygghet for våre kunder

Hos Grillhyttespesialisten er vi opptatt av at alle kunder skal ha sikkerhet i bakhodet når griller er i bruk. Derfor tilbyr vi alle våre kunder en sikkerhetspakke bestående av slukkeskum og et brannteppe til kr 649,-

Sikkerhetspakken er en billig og enkel forsikring dersom uhellet skulle oppstå i hytta. Vi har enda tilgode å få tilbakemeldinger om denne typen uhell, og krysser fingrene for at det aldri kommer til å skje. Med slukkeskum og et brannteppe tilgjengelig i grillhytta eller lysthuset kan du være trygg på at det er enkelt å få kontroll dersom flammer mot formodning skulle spre seg. Slukkeskummet er designet for nordiske forhold og tåler oppbevaring helt ned til 30 kuldegrader. Brannteppet er også en effektiv løsning man kan bruke for å kvele flammer slik at tilførselen på oksygen blir borte.

Nedenfor følger en video der bruk av slukkeskummet demonstreres:

I tillegg inneholder sikkerhetspakken også dette brannteppet:

brannteppe

Vi ber om at begge produktene oppbevares lett tilgjengelig i hytta. Det skal nevnes at vi til dags dato ikke har hatt noen meldinger om branntilløp i noen av våre hytter, men vi ønsker alltid å være på den sikre siden. Vi er veldig opptatte av at våre kunder skal kunne kose seg i hyttene og være trygge til enhver tid. Det gjelder også deg! Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål angående brannsikkerhet og brannvern.