Om Grillhyttespesialisten.no

Grillhyttespesialisten.no driftes av selskapet Grillhyttespesialisten AS (org.nr. 998076242). Vår adresse er Østensjøveien 36, 0667 Oslo. Du er selvfølgelig velkommen til å besøke oss på vårt kontor, men vi tar kun imot besøk etter avtale da vi ikke har faste åpningstider. I vårt showroom har vi dessverre ikke plass til å ha grillhytter, lysthus eller badestamper utstilt, men du må gjerne komme innom for å få informasjon om produktene vi selger. Ta kontakt per telefon eller epost for å avtale et besøk hos oss.


Vis større kart

Våre Viking hytter produseres på fabrikk i Litauen av det Norsk-Lituaiske selskapet Viking Industrier. Med over 10 år i markedet har disse produktene vist seg å holde god standard samtidig som de produseres rimelig og kan selges til en meget lav pris.

Vårt mål er å levere hytter og badestamper av høyeste kvalitet til lavest mulig pris. Lysthus, grillhytter og badestamper fra Grillhyttespesialisten kommer i forskjellige varianter og vårt mål er å ha et produkt som passer deg, både i pris og utforming.