Rentefri betalingsutsettelse i opptil 9 måneder

Dersom du ikke ønsker å forhåndsbetale hytten kan vi tilby rentifri kreditt gjennom vårt samarbeid med Santander. Vi kan tilby en rentefri kreditt på opp til 75.000 Kroner og denne tjenesten kan brukes til å finansiere hele, eller deler av kjøpet.
Når den rentefrie perioden er over kan du velge å betale ned hele beløpet, deler av det eller starte en avdragsordning med månedlige betalinger.

For å få innvilget betalingsutsettelse må man passere en enkel kredittsjekk og vi kan stort sett gi deg svar på direkten dersom du ringer oss. For å kvalifisere må søker være over 20 år, ha minimum 150.000 Kroner i årsinntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Kreditten er helt rente og avdragsfri i hele perioden, men det tilkommer et startgebyr avhengig av hvor lang betalingsutsettelse man ønsker.

Delbetaling

Betalingsutsettelse 4 mnd: Kr.275,- i etableringsgebyr

Betalingsutsettelse 6 mnd: Kr.349,- i etableringsgebyr

Betalingsutsettelse 9 mnd: Kr.425,- i etableringsgebyr

Vi ber om at du kontakter oss for å søke om kreditt.

Hva skjer etter den rentefrie perioden?

Du velger om du vil betale ned hele beløpet med en gang eller om du vil dele opp betalingen i mindre avdrag minimum 3 prosent av beløpet, samt at det påløper 45 kr i månedsgebyr. Etter den rentefrie perioden er over (opp til 9 måneder) løper det 1,75% rente per måned som gir en effektiv rente på ca. 21% per år på kredittbeløpet.