Rentefri betalingsutsettelse i opptil 9 måneder for kroner 425,-

Dersom du ikke ønsker å forhåndsbetale hytten kan vi tilby finansiering gjennom vårt samarbeid med Santander. Vi kan tilby en finansiering på opp til 50.000 Kroner og denne tjenesten kan brukes til å finansiere hele, eller deler av kjøpet.
Når den rentefrie perioden er over kan du velge å betale ned hele beløpet, deler av det eller starte en avdragsordning med månedlige betalinger.

For å få innvilget betalingsutsettelse må man passere en enkel kredittsjekk og vi kan stort sett gi deg svar på direkten dersom du ringer oss. For å kvalifisere må søker være over 20 år, ha minimum 150.000 Kroner i årsinntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Kreditten er helt rente og avdragsfri i hele perioden, men det tilkommer et utsetteelseskostnad avhengig av hvor lang betalingsutsettelse man ønsker.

Delbetaling

Betalingsutsettelse 4 mnd: Kr.275,- i utsettelseskostnad

Betalingsutsettelse 6 mnd: Kr.349,- i utsettelseskostnad

Betalingsutsettelse 9 mnd: Kr.425,- i utsettelseskostnad

Vi ber om at du kontakter oss for å søke om kreditt.

Delbetaling / Betalingsutsettelse forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering med følgende priseksempel: Eff. rente 30,4 %, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 022, totalt kr 23 022

Hva skjer etter den rentefrie perioden?

Du velger om du vil betale ned hele beløpet med en gang eller om du vil dele opp betalingen i mindre avdrag minimum 3,5 prosent av beløpet, samt at det påløper 50 kr i månedsgebyr. Etter den rentefrie perioden er over (opp til 9 måneder) løper det 1,75% rente per måned som gir en effektiv rente på ca. 21% per år på kredittbeløpet.