NB! Bildene over viser 9,2m² varianten av lysthuset. Nye bilder kommer snart.

Vårt åttekantede lysthus på 16,5 m² har nydelig laftede vegger og kommer med store vinduer samt doble dører med vindu. De store vinduene gir en luftig atmosfære og gjør at man kan nyte naturen rundt til det fulle. Her får du et stort lysthus i god kvalitet som gir rom for mange hyggestunder rundt grillen, forhåpentligvis med god mat og enda bedre drikke.

Lysthuset har benker rundt syv av veggene innvendig som bygger seg naturlig rundt grillen som midtpunkt. Grillen kan selvfølgelig benyttes til å tilberede mat, men fungerer også utmerket kun som varmekilde og bålet i midten gir den rette stemningen for en trivelig sammenkomst. Det er vinduer på alle veggene hvorav ett av dem kan åpnes. Dørene kan låses for å sikre inventar.

Midt i hytta står altså grillen, omsluttet av 8 plater i tre. Ekstra bordklaffer følger med som man kan slå opp ved behov for spiseplass. Med til grillen følger en regulerbar grillrist, samt to runde rister slik at alle kokebehov skal være dekket.

I overkant av grillen henger den sekskantede hetten i rustfritt stål. Vinkelen på pipekragen sørger for effektiv utlufting av røyk og hetten kan enkelt heves og senkes etter behov. Under grillen er det plass til å oppbevare ved.
Lysthuset kan også leveres uten grill hvis det er ønskelig og man får da et lite prisavslag. Vi anbefaler dog å bestille med grill da dette gir mange flere muligheter og er en super kilde til oppvarming.

Detaljinformasjon

Generelt: Åttekantet lysthus med grunnflate på 16,5 kvadratmeter. Leveres som elementer med monteringsanvisning på norsk. Monteres lett av 2 personer.

Tak: Sort icopal som standard er ferdig lagt på takelementene.

Grill: Grillen er bygget i rustfritt stål med justerbar grillrist og 8 plater rundt. Klaffer til disse er inkludert i prisen. Det er et eget rom for ved under grillen.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45graders vinkel for god røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Syv benker i solid heltre innvendig rundt veggene.

Dør: Høyde:160cm og bredde 95 cm med lås og thermoglass.

Vinduer: syv vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Ett vindu kan åpnes.

Kort leveringstid: På denne hytta er det vanligvis kun 2-3 ukers leveringstid.