Kampanje akkurat nå: Kr.31.490,- inkl.mva.

Se bilder og les om erfaringene til våre kunder » Kundehistorie 1Kundehistorie 2

Vårt åttekantede lysthus på 10m2 har store panoramavinduer på alle vegger og er et perfekt tilskudd til hagen. Her får du kjempegod utsikt samtidig som du er beskyttet mot vær og vind og kan holde hyggelige selskaper inn i de små nattetimer. Lysthuset har utlufting i taket og åpen plass som gjør at du kan innrede det akkurat slik du ønsker.

Det er norske designere som har utviklet lysthuset og det bygges etter de høyeste kvalitetsstandarder. Et skikkelig luksusprodukt for deg som ønsker det lille ekstra. Gjør sommeren lengre ved å oppgradere hagen med et lysthus som gir deg en rekke muligheter.

Lysthuset er utstyrt med låsbar dobbeltdør og har store vinduer på de syv resterende veggene. Det leveres i elementer med ferdig monterte vinduer slik at du raskt og enkelt skal kunne sette det opp selv. Vi anslår at to personer klarer å montere lysthuset på ca. 6-8 timer totalt.

Med 10 kvadratmeter grunnflate er det ikke nødvendig å søke om byggetillatelse dersom man setter det opp på privat tomt.

Detaljinformasjon

Generelt: Åttekantet lysthus med grunnflate på 10 kvadratmeter. Leveres som elementer med monteringsanvisning. Monteres enkelt av 2 personer.

Tak: Sort icopal som standard er ferdiglagt på elementene, 18mm tykkelse på elementene.

Gulv: Heldekkende gulv i solid treverk, 28mm tykkelse.

Dør: Dobbeltdør med vinduer, låsbar.

Høyde: 3,5 meter på høyeste punkt.

Vinduer: Syv vinduer hvorav to kan åpnes.

Kort leveringstid: På dette lysthuset er det kun 2-3 ukers leveringstid. Leveres over hele landet, kontakt oss for fraktpris.

Mål: