Se bilder og les om erfaringene til en av våre kunder » Kundehistorie

Vår grillhytte på 9,9 kvadratmeter er et perfekt samlingssted som kan benyttes året rundt. Inviter venner og familie til en unik opplevelse der dere kan nyte god mat og drikke i helt spesielle omgivelser. Grillhytta er meget solid og byr på «det lille ekstra» når det kommer til kvalitet og utførelse. Hver hytte bygges på bestilling og vi har derfor muligheten til å spesialtilpasse inventar, vinduer o.l. slik du ønsker det.

Den sekskantede grillhytta er akkurat under 10 kvadratmeter, og man slipper å søke om byggetillatelse dersom man setter den opp på privat tomt. Hytta bygges for hånd i Finland og det anvendes kun lapplandsfuru av høyeste kvalitet. Lapplandsfurua er kjent fordi dens tette årringer gjør treverket meget holdbart, samtidig som det gir god isolasjonseffekt. Kun det beste trevirket slipper gjennom nåløyet til vårt meget nøyaktige produksjonsteam.

Grillhytta er utstyrt med benker rundt fem av veggene, og som standard kan tre av disse benkene slås ut til soveplasser. Dette gir deg tre fullgode soveplasser, og gjør at din grillhytte også kan benyttes som gjestehytte ved behov for ekstra overnattingsplass.

Hytta kommer med et heldekkende og isolert gulv som holder kulden ute. Man er ikke avhengig av å helstøpe et fundament slik som utformingen av de fleste sammenlignbare hytter ofte krever. Grillhytta kan istedenfor settes opp med et enkelt mursteinsfundament.

I midten av hytta står vår stilriktige grill hvor du kan tilberede deilige kjøtt- og fiskeretter. Grillen er åttekantet og er omsluttet av åtte solide trebord. En dobbel grillrist sørger for at du kan «låse inn» maten slik at den ikke faller ned i grillen ved et uhell.

Rett over grillen finner du en grillhette i rustfritt stål. Sirkelformen gjør at den effektivt samler opp og lufter ut røyken fra grillen. Du kan enkelt heve eller senke hetta etter behov.

Døren på grillhytta er låsbar og har dobbelt isolerglass i vinduet. De tre vinduene i hytta er også utstyrt med dobbelt glass og to av dem kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting ved behov.

Detaljinformasjon

Generelt: Sekskantet grillhytte med dørlås. Grunnflate på 9,9 kvadratmeter. Bygget av høykvalitets lapplandsfuru. Ikke industriproduksjon. Leveres som elementer med monteringsanvisning på norsk.

Tak: Sort shingel som standard. Andre farger kan bestilles mot pristillegg.

Vegger: Hvert veggelement består av 10 furubjelker på 45x145mm. Bjelkene er justert innvendig og halvrundet utvendig.

Gulv: Tett og isolert gulv over hele hytta som holder kulden ute.

Grill: Plassert midt i hytten og bygget i rustfritt stål med 8 solide treplater/spiseplater som omslutter grillen. Større grill kan leveres om ønskelig, men vi anbefaler vår standardgrill med tanke på plass.

Pipe/hette: Sirkelformet hette i rustfritt stål (sort finish) som gir en meget effektiv røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Fem benker i solid heltre innvendig rundt veggene. Tre av benkene kan slås ut til soveplasser som passer for voksne personer.

Dør: 170cm høy dør med dørlås og dobbelt isolerglass som holder på varmen.

Vinduer: Tre vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. To av vinduene kan åpnes.

Treverk: Hytta bygges i sin helhet med lapplandsfuru av høyeste kvalitet.

Ekstrautstyr / Tillegg til Grillhytte 9,9m2

Tak: Rød, grønn eller brun shingel. Kr. 1150,-.

Grill: Ekstra stor grill Kr.1500,-.