Grillhytte 9,2m2

For å se bilder og flere detaljer kan du gå til produktsiden for Grillhytte 9,2m2

Vår Grillhytte Viking på 9,2 m2 er et flott og rimelig alternativ for alle som ønsker seg en plass for trivelige sammenkomster med gode venner og familie. Her er det plass til hele familien og rom for å hygge seg året rundt. Grillhytta er utformet av Norske ingeniører og er av høy kvalitet. Produksjonen foregår på Viking Industrier sin fabrikk i Litauen og dermed holdes produksjonskostnadene lave, samtidig som den høye kvaliteten opprettholdes. Hyttene bygges på bestilling, men har likevel kort leveringstid.

Innvendig er hytta utstyrt med benker rundt fem av veggene, og som standard kan to av disse benkene slås ut til soveplasser. Over døra er det et lite lagerrom for oppbevaring.

Midt i hytta står grillen, omsluttet av 6 plater i tre. Oppslagbare klaffer gjør at man kan få ekstra bordplass ved behov. I grillsettet følger det med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle dine kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten i sort finish. Vinkelen på pipekragen sørger for effektiv utlufting av røyken. Du kan enkelt heve eller senke hetten etter behov. Det er også plass til ved under grillen.

Døren på grillhytta er låsbar og har thermoglass i vinduet. De tre vinduene i hytta er også utstyrt med thermoglass og et av dem kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting ved behov.

Den sekskantede grillhytta er under 10 kvadratmeter, og det er ikke nødvendig å søke om byggetillatelse dersom man setter den opp på privat tomt.

Detaljinformasjon

Generelt: Sekskantet grillhytte med grunnflate på 9,2 kvadratmeter. Leveres som elementer med monteringsanvisning. Monteres lett av 2 personer.

Tak: Sort icopal som standard, ferdig lagt. Andre farger kan leveres på bestilling.

Grill: Grillen er plassert midt i hytten og bygget i stål (sortmalt) med justerbar grillrist og 6 plater rundt. Klaffer til disse tilbys som ekstrautstyr. Eget rom for ved under grillen.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45graders vinkel for god røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Fem benker i solid heltre innvendig rundt veggene. Puter til benkene er inkludert.

Dør: 170cm høy dør med dørlås og thermoglass.

Vinduer: Tre vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Et av vinduene kan åpnes.

Kort leveringstid: Akkurat nå har vi denne på lager i Oslo for umiddelbar levering eller henting (September 2012).

Måltegning: