Her får du vår minste grillhytte som har en grunnflate på 6,9m2. Med plass til rundt 10 voksne personer er dette et flott alternativ for deg som har begrenset med plass, men fortsatt har lyst på en grillhytte med alle fasiliteter. Grillhytta er utstyrt med samme type grill som finnes i vår 9,2m2 og 16,5m2 Viking hytter og med utslagbare bord rundt grillen er det enda lettere å bruke grillbordene som spisebord da man sitter nærmere.

Grillhytte Viking 6,9m2 er utformet av Norske ingeniører og produseres i Litauen på Viking Industrier sin fabrikk. Dette sikrer en meget lav pris, samtidig som kvaliteten er opprettholdt. Lang erfaring med grillhytter har gjort Vikinghyttene meget populære i Norge og nå har vi endelig et alternativ for deg som vil ha en mindre variant.

Stemningen er identisk med den du opplever i større grillhytter, og når grillen fyres opp med mørket utenfor, får man ta del i en unik atmosfære som er litt eventyraktig. Grillhytta er en investering i gode opplevelser og vi får stadig rapporter og gode tilbakemeldinger om at hyttene blir flittig brukt.

Innvendig er hytta utstyrt med benker rundt fem av veggene og det er fire vinduer som alle kan åpnes. Over døra finner du et lite rom for oppbevaring.

Den åttekantede grillhytta har en grunnflate på 6,9 kvadratmeter, og det er ikke nødvendig å søke om byggetillatelse dersom man setter den opp på privat tomt.

Detaljinformasjon

Generelt: Åttekantet grillhytte med grunnflate på 6,9 kvadratmeter. Leveres som elementer med monteringsanvisning. Monteres lett av 2 personer.

Tak: Sort icopal som standard, ferdig lagt.

Grill: Grillen er plassert midt i hytten og bygget i stål (sortmalt) med justerbar grillrist og 8 plater rundt. Klaffer til disse tilbys som ekstrautstyr. Eget rom for ved under grillen.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45graders vinkel for god røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Fem benker i solid heltre innvendig rundt veggene.

Dør: Dør med dørlås og åttekantet vindu utstyrt med thermoglass.

Vinduer: Fire vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. Alle vinduene kan åpnes.

Kort leveringstid: Leveres vanligvis 3-4 uker etter bestilling, eller på ønsket tidspunkt.

Måltegning: