Vil du ha plass til en stor gruppe mennesker kan vår Grillhytte Viking 16,5m² være et perfekt alternativ. Her har man plass til opp mot 25 voksne mennesker samtidig og når man fyrer opp grillen i midten av hytta tar man del i en unik atmosfære. Grillhytta er utviklet med det skandinaviske været i tankene og tåler stor belastning fra vær og vind.

Grillhytta er utformet av Norske ingeniører og er av høy kvalitet. Produksjonen foregår på Viking Industrier sin fabrikk i Litauen og dermed holdes produksjonskostnadene lave, samtidig som den høye kvaliteten opprettholdes. Hyttene bygges på bestilling, men har likevel kort leveringstid.

Innvendig er hytta utstyrt med benker rundt syv av veggene, og som standard kan tre av disse benkene slås ut til soveplasser. Over døra er det et lite lagerrom for oppbevaring.

Midt i hytta står grillen, omsluttet av 8 plater i tre. Det finnes også klaffer til disse hvis man ønsker mer bordplass. I grillsettet følger det med en stor regulerbar grillrist og to runde rister for å dekke alle dine kokebehov. Over grillen finner du den sekskantede hetten i sortmalt stål. Vinkelen på pipekragen sørger for effektiv utlufting av røyken. Du kan enkelt heve eller senke hetten etter behov. Det er også plass til ved under grillen.

Døren på grillhytta er låsbar og har thermoglass i vinduet. De fire vinduene i hytta er også utstyrt med thermoglass og to av dem kan åpnes slik at du kan få en rask gjennomlufting ved behov.

Detaljinformasjon

Generelt: Åttekantet grillhytte med grunnflate på 16,5 kvadratmeter. Leveres som elementer med monteringsanvisning på norsk. Monteres lett av 2 personer.

Tak: Sort icopal som standard er ferdig lagt på takelementene.

Grill: Grillen er plassert midt i hytten og bygget i stål (sort finish) med justerbar grillrist og 8 bord rundt. Klaffer til disse tilbys som ekstrautstyr. Det er et eget rom for ved under grillen.

Pipe/hette: Regulerbar teleskophette med krage i 45graders vinkel for god røykutluftning. Hetten kan heves/senkes etter behov.

Benker: Syv benker i solid heltre innvendig rundt veggene. Puter til alle benkene er inkludert i prisen.

Dør: 170cm høy dør med dørlås og thermoglass.

Vinduer: Fire vinduer med dobbelt isolerglass som holder meget godt på varmen. To av vinduene kan åpnes.

Kort leveringstid: På denne hytta er det kun 2-3 ukers leveringstid.