NB! Vi har badestamper i forskjellige størrelser, kvaliteter og priser. Se vår badestamp prisliste for fullstendig oversikt.

Et oppfriskende bad er godt for kroppen og med noe godt å drikke i hånda er du klar for å starte en trivelig kveld. Her får du vår modell som produseres i Lerk i et pakketilbud der det meste du trenger er inkludert. Med 1,9 meter i diameter innvendig er det plass til ca. 5-6 personer samtidig og denne kan fint brukes både med ferskvann og saltvann. Badestampen rommer ca. 700 liter vann og kan settes opp uten behandling. Badestampen i Lerk trenger vanligvis ikke å behandles de første årene du bruker den p.g.a. ekstra god kvalitet på treverket.

En vedovn i rustfritt stål medfølger sammen med pipe og regnhatt for å unngå at nedbør renner inn i ovnen. Ovnen er konstruert for å kunne varme opp badestampen hurtig, vanligvis på 2-4 timer avhengig av utetemperaturen. Fyr opp ovnen mens gjestene er på vei og dere er klare til et forfriskende bad etter middag. Badestampen kan brukes sommer som vinter og hva er vel bedre enn et varmt bad i godt selskap mens solen går ned i horisonten? NB! Vi bygger også badestamper med utvendig ovn og større / mindre utgaver. Se vår oversikt over badestamper og størrelser.

Vi mener av vi kan tilby mest igjen for pengene og leverer badestamper av best kvalitet i Norge. Det finnes en rekke leverandører av badestamper og vi vil slå alle både på pris og kvalitet, men aller mest service. Sammenlign oss gjerne med andre leverandører og dersom du mener at noen andre tilbyr deg mer for pengene vil vi gjerne be om muligheten til å gi deg et ekstra godt tilbud. Vi behandler hver eneste kunde som vår første og det viktigste for oss er at du er fornøyd til slutt.

Oppgitte priser er levert Oslo eller Trondheim. Vi leverer i hele landet, kontakt oss for fraktpris hjem til deg.

Detaljinformasjon

Generelt: Badestamp bygget i Lerk av høy kvalitet med to tønnebånd i rustfritt stål som omslutter badestampen. Leveres som byggesett med monteringsanvisning. Monteringstid ca. 3-4 timer. Kan også leveres ferdig montert, men fraktpris blir 4-5x høyere.

Treverk: Lerk, 35 mm tykkelse.

Ovn: Vedovn i rustfritt stål innebygget i badestampen. Varmer opp badevannet på 2-4 timer avhengig av utetemperatur. Pipe i rustfritt stål med regnhatt stikker opp av ovnen. Kan også leveres med utvendig ovn mot pristillegg.

Kant: Avrundet trelist i toppkant.

Høyde innvendig: 90 cm.

Høyde utvendig: 104 cm.

Diameter innvendig: 190 cm

Diameter utvendig: 197 cm.

Vekt på forsendelse: ca.250 kg.

1 kolli, størrelse: bredde: 1,2m lengde: 2,0m høyde: 0,6m.

Ekstrautstyr / Oppgraderinger

Følgende produktene selger vi kun til nye/eksisterende kunder som har kjøpt badestamp av oss. Leveres fraktfritt sammen med badestamp. Ved senere kjøp kommer frakt i tillegg.

Utvendig ovn: Utvendig istedenfor innvendig ovn kr.3490,- (kun ved nykjøp)

Trekk med fester: kr.999,-

Bar: Holder til å sette fra seg 6 stk drikkekopper / flasker: kr.199,-

Trapp: Trapp til badestamp: kr.599,-

Trelokk: Heldekkende trelokk: kr.999,-

Vannbehandling (Chlorifix): Hold bakteriene i sjakk kr.549,- (3x 250ml)

Askespade: Tøm ovnen for aske kr.499,-

Impregnering: 1 Liter kr.199,-