Betaling og betingelser

Grillhyttespesialisten.no omtales heretter som «selger» og kunden som «kjøper». Kjøp av våre hytter er regulert etter gjeldene lovgivning i kjøpsloven/forbrukerkjøpsloven. Ved kontraktsinngåelse anses også følgende vilkår for å være godtatt av kjøper:

Betaling
Alle våre hytter produseres på bestilling og må derfor forhåndsbetales (dersom du ikke benytter vår rentefrie betalingsutsettelse). Kjøpet er bindende. Når bestilling er mottatt setter vi igang produksjon og hytten sendes når betaling er registert. Hyttene leveres vanligvis i sesongen (April – November) og leveringstid vil variere med etterspørsel.

Skeptisk til å betale på forhånd? Det har vi forståelse for. Ta kontakt, så finner vi en løsning som begge parter kan leve med.

Reinsdyrskinn Treprodukter Kjeler, gryter og tilbehør
Vi leverer reinskinn 1.sortering til meget gunstige priser. Ønsker du saueskinn eller skinn fra andre dyr så hjelper vi deg med det også.
Ta en titt på våre flotte treprodukter. Her finner du alt du trenger til grillhytta eller turen. Lommelerke, drammeglass, kopper, tallerkener, bestikk og en rekke andre severdige produkter.
Her får du det beste kokeutstyret for grill/bål. Se vårt vaffeljern for grillen og en rekke andre villmark og turprodukter.

Oppdatering – vi har nå begynt å ta inn en del av hyttene på våre lagre i Oslo og Trondheim og kan i mange tilfeller tilby levering i løpet av veldig kort tid. Kontakt oss for en oversikt.

Mangler
Det er kjøpers ansvar å påse at varen passer til formålet, han plikter å sette seg inn i vedlagt monterings og brukerveiledning.
Ved levering er det kjøpers ansvar å kontrollere varen for synlige skader. Eventuelle transportskader skal rapporteres til selger så fort som mulig og senest innen 14 dager. Eventuelle mangler og skader på varen skal meldes uten ugrunnet opphold. Selger er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler som skyldes forhold på leverandørs side. Selger vil i et slikt tilfelle fungere som bindeledd mellom partene.

Tvist
En eventuell tvist forsøkes i størst mulig grad å løses i minnelighet. Dersom dette ikke er mulig vil verneting være Oslo tingrett.