Flotte reinsdyrskinn til dekorasjon og vannavstøtende skinn til utebruk

På denne siden finner du vårt flotte utvalg av reinsdyrskinn. Når du skal velge en type skinn er det viktig å definere bruksområdet før du bestemmer deg. På hver produktside finner du derfor inngående informasjon om hvert produkt og dets bruksområde. Alle våre reinsdyrskinn er av svært høy kvalitet, og vi samarbeider med Norges ledende pelsbereder for å sikre dette.


Ta en titt på våre reinsdyrskinn av 1. sortering. Her finner du håndplukkede skinn av ypperste kvalitet, og skulle du være usikker på fargenyansene, er vi behjelpelige på telefon, så du får skinnene du ønsker. Vi tilbyr selvfølgelig også fri frakt og retur, da det kan være vanskelig å forutse hvordan skinnene vil ta seg ut hjemme hos deg. Dette gir deg også en trygghet om at du kan kjøpe, prøve og returnere dersom varen ikke innfrir til forventning.

Impregnerte reinsdyrskinn
Vi har 2 forskjellige varianter av impregnerte skinn til utebruk. Vi har enkle og billige sittelapper som er impregnerte, og vi har hele skinn hvor undersiden er impregnert. Impregneringen skaper en vannavstøtende film som beskytter skinnet selv når det brukes ute i naturen. Du kan enkelt rulle sammen skinnet og feste det i lokket på sekken når du er på tur.

Reinsdyrskinn til pynt
Vår bestselger er reinsdyrskinnene som ikke er impregnert. Disse skinnene omtales ofte som prydskinn, og brukes hovedsaklig som pynt. Disse skinnene er 1. sorteringsskinn og er beredet og klar til dekorasjon av hytter, grillhytter, lysthus og lignende.