Koselige Lysthus

Et lysthus kan være med på å gjøre hagen eller uteplassen til en helårs samlingsplass. De store vinduene er med på å lage en lystig og fin atmosfære. I tillegg til å være et populært hageprodukt passer lysthus også veldig fint der det er vakker utsikt, for eksempel ved sjøen eller på fjellhytter med vakkert utsyb. Lysthusene du finner her på siden leveres ubehandlet slik at man selv kan tilpasse med beis/maling og få den stilen man ønsker seg. Kanskje ønsker du å ha lysthuset i samme farge som huset, eller kanskje i trebeis for å gi treverket et naturlig preg?

Vi har lysthus i forskjellige varianter og ulike prisklasser og ønsker deg velkommen til å se igjennom de forskjellige sidene på søket etter en hytte som passer for deg. Ønsker du å kombinere med matlaging har vi flere modeller med innvendig grill og pipe i forskjellige størrelser. Det er også mulig å oppgradere hvilket som helst lysthus med andre griller av rustfritt stål. Ønsker du derimot å forbeholde matlaging andre steder kan samtlige lysthus i vår portefølje leveres med tett tak uten grill. Om du har noen spesielle ønsker vedrørende designet av ditt produkt kan du ta kontakt for veiledning. Alle våre hytteprodukter kan for eksempel også leveres med andre farger på taket enn svart som er standardfargen.

Samtlige av våre produkter leveres som byggesett i ferdige moduler. Dette gjelder selvfølgelig også samtlige lysthus. Ved hjelp av monteringsanvisninger, målskisser og gode råd monteres disse lett av 3 personer uten faglærte. Har du noen spørsmål vedrørende oppføring av ditt lysthus kan du ta kontakt per telefon eller epost for veiledning og råd.

I produktoversikten nedenfor finner du lenker til alle våre lysthus. Prisene som er angitt er hentepris på et av våre lagre. Ønsker du transport hjem vil du også finne priser på dette på samme side. Vi kan også være behjelpelig med montering i visse områder av landet. Vi samarbeider med en effektiv snekker som har erfaring med montering av både grillhytter, badestamper og lysthus.

I enkelte boligområder kan vinduer langs samtlige vegger gi litt i overkant godt innsyn. Ønsker du derfor at noen av veggene på ditt produkt skal leveres uten vinduer kan vi sende deg et pristilbud med design som er tilpasset nøyaktig ditt behov. Har du behov får å kunne åpne flere vinduer enn hva som følger med som standard er dette heller ikke noe problem å legge inn en endring på. Før du tar et valg av produkt er det viktig å vite hva du kjøper. Et godt utgangspunkt er å kartlegge bruk og behov før du handler. Våre lysthus på 9,2m2, 14m9m2 og 16,5m2 leveres med benker langs veggene, grill og pipe. Disse kan selvfølgelig også leveres uten inventar. Vårt lysthus på 10m2 leveres uten inventar og man har derfor mye mer handlingsfrihet på interiør hvis valget faller på dette. Det er selvfølgelig mulig å installere grill og pipe på denne modellen også.