Her finner du oversikt over alle hagestuer i vårt produktsortiment. Blant våre mest populære hagestuer finner vi modellene som kundene kan bygge på egenhånd med ferdigtilpassede moduler. Tilpasningen av en slik hagestue gjøres enkelt på produktsiden ved hjelp av produktets tilpasningsskjema. Her finner du selvfølgelig også oversikt over de forskjellige modulene som kan settes inn i din hagestue. Dette varierer fra skyvedører til vanlige panelvegger av treverk.


I tillegg til våre modulprodukter finner du selvsagt også en rekke forskjellige produkter i denne kategorien som passer perfekt til hagen. En hagestue kan designes på mange forskjellige måter, og vi har derfor jobbet for å tilby et bredt sortiment av produkter som leveres som enkle byggesett til deg. Alle våre hagestuer leveres med detaljerte monteringsanvisninger slik at du kan sette sammen produktene på en enkel og problemfri måte. Skulle du ha noens spørsmål til montering av din hagestue vil vi selvsagt bistå deg med hjelp og råd i forbindelse med monteringen.

Vi har også lang erfaring med å levere hagestuer og andre byggesett til våre kunder. Dersom du har sett deg ut en spesifikk hagestue er du velkommen til å ta kontakt med oss for å beregne en fraktpris til stedet du ønsker produktet levert. Norge er et stort land med mange utfordringer når det kommer til logistikk, men vi har lang erfaring med transport av våre produkter, og løser som regel leveringen på en smidig måte samt en fornuftig pris.

Dersom du ønsker å bygge din egen hagestue med utgangspunkt i våre modulprodukter må du trykke på knappen «Klikk her for å tilpasse produkt», som finnes på hver produktside. Denne knappen aktiverer et tilpasningsskjema for produktet, og viser alle tilgjengelige alternativer du har. Ettersom du velger de forskjellige elementene du ønsker, vil totalprisen oppdateres i skjemaet, slik at du bevarer oversikten over totalkostnaden. Du kan enkelt endre skjemaet så du får utforske de forskjellige alternativene som er tilgjengelig for din hagestue.