Grill og pipe til grillhytte

Er du en av de nevenyttige som har tenkt på å bygge egen grillhytte eller et eget lysthus med grill? Da passer det langt bedre å kjøpe grill og pipe separat. Hos Grillhyttespesialisten finner du et stort utvalg av griller og piper i forskjellige prisklasser og kvaliteter. Hver grill har særegen utforming og byr på forskjellige praktiske løsninger med hensyn til matlaging på grillen. Ønsker du å kjøpe grill eller pipe separat kan du selvfølgelig også kjøpe dette hos oss. Ta kontakt i dag for uforpliktende tilbud.

Har du noen spesielle ønsker rundt leveransen av din grill og pipe er vi behjelpelig med å oppfylle dine ønsker. Har du for eksempel behov for flere lengder med piperør enn hva som inngår i standardpakken hjelper vi deg med å få tilpasset produktet du kjøper til dine behov. Ønsker du å ta ut noen elementer av pakken kan også dette være mulig i visse tilfeller. Spør oss, og du vil få et raskt svar på om løsningen du har sett for deg er gjennomførbar fra vår side.

På hver produktside for separat grill og pipe vil du også finne tilhørende tegninger og målskisser. Dette kan være veldig nyttig hvis du er i byggeprosess med din egenkonstruerte hytte og for eksempel trenger å vite mål på åpningen i taket. Det kan også være fornuftig å sammenligne målene på de forskjellige grillene med plassen i grillhytta, så du er sikker på at grillen du har sett deg ut passer. I tillegg til å selge griller og piper finner du også praktisk tilbehør til grillene på denne siden. Tilbehør som gnistfanger, stekehelle og trelokk til grillen er populære produkter som kan bestilles samtidig som du legger inn bestilling av selve grillen. Har du noen spesielle ønsker eller behov utover det som presenteres her på siden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for å forhøre deg om vi kan få tak i ønsket tilbehør til din grill og pipe.

Alle priser du finner i nettbutikken gjelder ved avhenting på et av våre lagre. Vi har i mange tilfeller lagerført våre griller og piper, og kan levere raskt. Ønsker du at vi skal bistå med levering av grill og pipe til din grillhytte kan du ta kontakt med oss for å få tilsendt et uforpliktende tilbud som inkluderer levering til ønsker leveringspunkt.