Oversikt over badstuetønner og størrelser

Drømmer du om å realisere badstudrømmen? Da har du kommet på riktig plass. Hos Grillhyttespesialisten har vi badstutønner i mange forskjellige størrelser. Ta en titt på produktutvalget nedenfor og klikk deg inn på produktene du fatter interesse for.

Blant våre badstuetønner finner du forskjellige produkter som er utviklet til å tåle nordiske forhold. På hver produktside kan du lese mer i detalj om produktet og samtidig finne informasjon om leveringstid og priser for fraktløsninger. Hver badstutønne har også tilhørende monteringsanvisning som kan lastes ned eller åpnes i eget vindu for gjennomgang.

Vi samarbeider med to forskjellige produsenter av badstuehytter. Begge produsentene har lang erfaring med tilvirkning av treprodukter og er i tillegg fleksible med tanke på spesialtilpasninger som kunder måtte ønske. Med to forskjellige produsenter i ryggen har vi opparbeidet både solid erfaring på både vedfyrte og elektriske badstueprodukter, og vi tilbyr et stort utvalg av produkter i alle pris-, størrelse- og kvalitetskategorier. Skulle du ha spesielle ønsker for din badstutønne utover det du finner på våre sider er du velkommen til å kontakte oss

I tillegg til å ha et stort utvalg av forskjellige vedfyrte badstutønner har vi også tilgjengelig er stort utvalg av badstu-tilbehør. På våre nettsider finner du blant annet termometer, vannbøtter, øser og klesknagger som er populære tilbehørsartikler for våre badstuetønner.

Frakt og leveringstid av våre vedfyrte badstuer varierer fra produkt til produkt og leveringsadresse. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut når vi kan levere ditt ønskede produkt til deg. Vi leverer badstuer over hele landet og er klare til å motta din forespørsel.