Finske saunatradisjoner sprer seg i Norge som ild i tørt gress. Badstuhytter med vedfyrte ovner har økt betraktelig i popularitet på det norske markedet de siste årene. For en overkommelig pris finner du et stort utvalg av flotte badstuhytter hos oss. Vi har blant annet badstuer formet som tønner, hytter og andre design tilgjengelig.

I produktutvalget finner du badstuhytter i alle pris- og kvalitetskategorier. Vi samarbeider med flere forskjellige produsenter og har dermed tilgang på hytter laget av både senvokst finsk gran og tettvokst lapplandsfuru. Våre samarbeidspartnere har også et godt utvalg av forskjellige ovner. Årsaken til badstuhytters popularitet er at de kan brukes uten å måtte legge inn strøm. Badstuene er vedfyrte og stiller ingen krav til elektrisitet. Dette gjør driftskostnadene minimale. Badstuhyttene leveres helt ubehandlet, slik at du selv kan bestemme hvilke farger som skal brukes.

I tillegg til selve hytta har vi også alt du trenger av tilbehør – for eksempel vannbøtter, vanntanker, termometer, knagger til klær og mye mer. Skulle du ha noen spørsmål om tilbehør utover det som er tilgjengelig på nettsiden er du også velkommen til å kontakte oss for å få et raskt svar. Vi hjelper deg med alle dine spørsmål du måtte ha rundt våre badstue produkter.

Hyttene leveres som byggesett hjem til deg med detaljerte monteringsbeskrivelser. Du kan selvfølgelig laste ned monteringsbeskrivelsene for badstuhytten du er interessert i før du bestiller den. Det gjør også planleggingsfasen langt enklere. Du finner monteringsbeskrivelsen tilgjengelig på produktsiden for hver enkelt badstuhytte.

Har du spesielle ønsker i forbindelse med produksjon av et badstue produkt til deg kan du også ta kontakt med oss for å høre om spesielle tilpasninger lar seg gjøre. Produsentene vi samarbeider med har som oftest mulighet til å foreta ønskede tilpasninger, slik at du får produsert et produkt som er spesielt tilpasset dine behov. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.