Badstue – Frittstående, hytter, vedfyrt

Velkommen til Grillhyttespesialisten sin side om Badstue – din ultimate destinasjon for alt innen badstu og badstuhytter. Enten du er en ivrig badstuentusiast eller nybegynner med interesse for å integrere denne avslappende og helsefremmende tradisjonen inn i ditt hjem, har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et bredt utvalg av badstuer og badstuhytter, designet for å tilfredsstille enhver smak og behov, fra kompakte innendørsmodeller til luksuriøse utendørs hytter.

Vår lidenskap for badstukultur drives av troen på dens utallige helsefordeler, inkludert stressreduksjon, forbedret sirkulasjon, og en unik mulighet til å koble av i en ellers hektisk hverdag. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet som kombinerer tradisjonell håndverkskunst med moderne bekvemmeligheter, for å sikre at din badstuopplevelse er både autentisk og komfortabel.

Utforsk vårt nøye utvalgte sortiment, fra klassiske trebadstuer til moderne infrarøde modeller, alle laget med de fineste materialer og oppmerksomhet på detaljer. Enten du drømmer om en rolig stund alene, eller å dele gleden med venner og familie, kan en badstu eller badstuhytte fra oss forvandle din helse og ditt hjem.

La oss hjelpe deg å finne den perfekte badstuløsningen som møter dine ønsker og behov. Velkommen inn i varmen hos Grillhyttespesialisten – hvor kvalitet, helse og velvære møtes.

I produktutvalget finner du badstuhytter i alle pris- og kvalitetskategorier. Vi samarbeider med flere forskjellige produsenter og har dermed tilgang på hytter laget av både senvokst finsk gran og tettvokst lapplandsfuru. Våre samarbeidspartnere har også et godt utvalg av forskjellige ovner. Årsaken til badstuhytters popularitet er at de kan brukes uten å måtte legge inn strøm. Badstuene er vedfyrte og stiller ingen krav til elektrisitet. Dette gjør driftskostnadene minimale. Badstuhyttene leveres helt ubehandlet, slik at du selv kan bestemme hvilke farger som skal brukes.

I tillegg til selve hytta har vi også alt du trenger av tilbehør – for eksempel vannbøtter, vanntanker, termometer, knagger til klær og mye mer. Skulle du ha noen spørsmål om tilbehør utover det som er tilgjengelig på nettsiden er du også velkommen til å kontakte oss for å få et raskt svar. Vi hjelper deg med alle dine spørsmål du måtte ha rundt våre badstue produkter.

Hyttene leveres som byggesett hjem til deg med detaljerte monteringsbeskrivelser. Du kan selvfølgelig laste ned monteringsbeskrivelsene for badstuhytten du er interessert i før du bestiller den. Det gjør også planleggingsfasen langt enklere. Du finner monteringsbeskrivelsen tilgjengelig på produktsiden for hver enkelt badstuhytte.

Har du spesielle ønsker i forbindelse med produksjon av et badstue produkt til deg kan du også ta kontakt med oss for å høre om spesielle tilpasninger lar seg gjøre. Produsentene vi samarbeider med har som oftest mulighet til å foreta ønskede tilpasninger, slik at du får produsert et produkt som er spesielt tilpasset dine behov. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Her er 10 vanlige spørsmål og svar om bruk av badstu:

 • Hva er de generelle helsefordelene med å bruke badstue?
  • Å bruke badstu kan forbedre sirkulasjonen, lindre muskelsmerter, redusere stressnivåer, rense huden gjennom svetting og potensielt bidra til bedre søvnkvalitet.
 • Hvor lenge bør jeg oppholde meg i en badstue?
  • Det anbefales å begynne med 5-10 minutter per økt og gradvis øke tiden til maksimalt 20-30 minutter, avhengig av personlig komfort og toleranse.
 • Hvor ofte kan jeg bruke badstu?
  • Mange kan trygt bruke badstu daglig, men det er viktig å lytte til kroppen og gi seg selv tid til å kjøle ned og hydrere mellom øktene.
 • Er det trygt å bruke badstue for alle?
  • Mens badstu er trygt for de fleste, bør personer med visse helsetilstander (som hjerteproblemer, lavt eller høyt blodtrykk, og gravide) konsultere med en lege før de bruker badstu.
 • Hva bør jeg ha på meg i en badstu?
  • Det er vanlig å bruke badstue naken eller med et håndkle rundt seg for hygiene og komfort, men dette kan variere basert på kulturelle normer og personlige preferanser.
 • Er det viktig å dusje før og etter å bruke badstu?
  • Ja, det anbefales å dusje før for å rense kroppen og etter for å skylle bort svette og eventuelle toksiner som er frigjort under badstueøkten.
 • Hvorfor er det viktig å drikke vann før og etter badstuebruk?
  • Siden man svetter mye i badstu, er det viktig å hydrere både før og etter for å unngå dehydrering.
 • Kan jeg spise før jeg går i badstuen?
  • Det er best å unngå store måltider rett før man går i badstu. Vent minst en time etter å ha spist før du bruker badstu for å unngå ubehag.
 • Er det sosialt akseptabelt å snakke i badstuen?
  • Det avhenger av settingen og kulturen. I noen kulturer er badstuen en stille retrett, mens det i andre kan være et sted for sosial samhandling. Det er best å følge ledelsen til de rundt deg eller skilting på stedet.
 • Kan jeg ta med elektroniske enheter inn i badstuen?
  • Det er ikke anbefalt å ta med elektroniske enheter som mobiltelefoner eller nettbrett i badstuen da høy varme og fuktighet kan skade dem.