Badestamp, vedfyrt

Er du på jakt etter en vedfyrt badestamp har du kommet på riktig sted. Grillhyttespesialisten.no har et stort utvalg av badestamper laget av forskjellige tresorter og i flere forskjellige størrelser. Hos oss vil du definitivt finne en badestamp som er tilpasset dine behov.

Et viktig steg i beslutningsprosessen er å kartlegge hvordan du ønsker at det endelige resultatet skal se ut. Har du for eksempel planer om å bygge inn badestampen i terassen kan det være lurt å kjøpe en badestamp laget av lerk som ikke har samme krav til vedlikhold som gran. Fordelen med å kjøpe en vedfyrt badestamp i gran er at den leveres ubehandlet og at du selv kan bestemme hvilke fargetoner den skal få etter at den er behandlet.

Prisene som er angitt i produktoversikten er våre hentepriser på lager. Ønsker du å få badestampen levert hjem kan du kontakte oss for å få et tilbud på dette. Vanligvis finner vi en rimelig løsning når det gjelder levering, forutsatt at stampen er flatpakket og ikke er ferdig montert.

Montering av en badestamp er en relativt enkel oppgave de aller fleste klarer på egenhånd. Jobben tar om lag 4 timer og med litt god planlegging og tilrettelegging av underlag kan alt være klart til behandling i løpet av kort tid. Alle våre vedfyrte badestamper i gran leveres ubehandlet så du selv kan velge hvilken fargetone din badestamp skal få. Ønsker du derimot å slippe monteringsjobben leverer vi også badestampene ferdig montert til samme pris. Dette vil imidlertid føre til økte transportkostnader, men vil kanskje gjøre totalregningen mindre dersom du har planer om å leie inn fagfolk til å gjøre monteringen.

En nylig montert badestamp er ikke 100% tett. Så fort den er ferdig montert og klar til bruk er det viktig å fylle stampen med vann så tetningsprosessen kan begynne. Normalt tar dette 3-5 dager avhengig av vær og fuktighetsforhold. Gjennom sommersesongen er det viktig at det til enhver tid er vann i stampen for å holde den tett. Når vinteren kommer er det derimot viktig å tømme badestampen slik at den ikke tar skade av at vannet fryser til is.

Vedlikehold av badestampen er viktig for å kunne ha glede av den i lang tid. Hver sesong er det viktig å impregnere stampen etter som dette øker dens levetid. Impregnering til badestamp får du kjøpt hos oss til en rimelig pris, og anbefales på det sterkeste når du kjøper et av våre produkter.

Å holde vannet rent og fritt for bakterier er også en selvfølge før man hopper ned i det varme vannet. Vi leverer derfor alt du trenger av ekstrautstyr du måtte trenge, slik at du kan holde badestampen din i god stand gjennom hele året. Vi anbefaler også å kjøpe vannbehandlingsmiddelet chlorifix som tar seg av bakterier i stampen. Et trelokk kan også være kjekt for å unngå at uønskede dyr og andre gjenstander faller ned i vannet. Skulle det imidlertid bli nødvendig å rense badestampen for blader, støv og insekter er det veldig kjekt å ha en hov som gjør jobben enklere. Alt av ekstrautstyr for du hos oss til meget gode priser.