Romslige Anneks

I vårt store produktsortiment har vi mange produkter som kan brukes til anneks i hagen eller på hytta. Her finner du alle våre hytter som kan benyttes som anneks og soveplass. Våre anneks varierer i form og fasong, og vi er sikre på at vi har et utvalg som gjør at du finner en modell som er egnet til ditt bruk. Vi har selvfølgelig også et bredt utvalg når det kommer til størrelser, slik at alle kunder finner et produkt man har plass til på sin tomt.


Det er mange årsaker til at det er populært med anneks i Norge. Hovedårsaken har vi erfart blant våre kunder er plassmangel til voksende familier og gjester som kommer på besøk. I tillegg er et anneks en perfekt løsning for sengeplass til gjester som vil ha litt privatliv når man går til sengs. Våre annekser kommer med forskjellige innvendige løsninger, og alle produktene vi tilbyr her på siden har tilhørende tegninger som gir deg enkel oversikt over planløsning. Alle våre annekser leveres som byggesett med detaljerte monteringsanvisninger. Dette gjør både planleggings- og byggefasen enkel for deg som kunde. Skulle du ha problemer med å finne tegninger til et spesifikt anneks må du gjerne ta kontakt med oss for å få tilsendt dette.

Grillhyttespesialisten har lang erfaring med å levere anneks som byggesett til kunder over hele landet. Dersom du har sett deg ut en spesifikk modell kan vi raskt beregne en fraktpris til deg hvor du bor dersom du tar kontakt med oss på epost eller telefon. Vi er også tilgjengelig for å svare på spørsmål om anneks via vår chat-løsning nede til høyre på skjermen. Våre selgere har både sett og vært med på montering av noen av våre anneks byggesett, og kan som regel svare på tekniske spørsmål på sparket.

Som kunde er det viktig at du møter profesjonelle selgere som sikrer en god, trygg og gjennomsiktig kjøpsprosess. Vi er en liten, men dynamisk gruppe mennesker som evner å finne løsninger som kunden er tilfreds med. Våre selgere har myndighet til å gjøre tilpassede avtaler i hver enkelt situasjon, slik at kjøper føler seg trygg på hele prosessen fra bestilling til oppgjør.