Saueskinn

Vårt store utvalg av forskjellige saueskinn gir deg mulighet til å finne nøyaktig den type skinn du trenger. I nettbutikken finner du alt fra langhåret saueskinn i forskjellige farger til saueskinn med kortere hår. Har du noen spørsmål i forbindelse med fargenyanser, størrelser og lignende er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss for å få hjelp til å plukke ut skinn etter ønske. Å kunne beskrive hvordan man ønsker at saueskinnene skal se ut gjør det tryggere å handle på nettet. Ta en kikk på vårt utvalg av saueskinn nedenfor – du kan også lese mer om hver type skinn i produktomtalen.


For å visualisere hva man kan forvente seg forsøker vi alltid å legge ut flere bildeeksempler av samme type skinn. Dermed kan du se variasjoner av fargenyanser og form slik at du kan få en anelse om hva du får levert. Vi gir deg selvfølgelig også retningslinger for lengde på hår og størrelse på skinn i de forskjellige kategoriene av saueskinn.

Når du skal velge hva slags skinn du ønsker å kjøpe er det viktig å vurdere bruksområdet. Noen skinn egner seg for eksempel bedre til pynt enn til bruk, og man bør kjøpe skinn i tråd med bruksområdet man ser for seg. Vi skriver selvfølgelig grundige omtaler av hver enkelt kategori, slik at du kan veie fordelene opp mot ulempene før du tar en avgjørelse. I tillegg til å ha et stort sortiment av saueskinn har vi også andre typer skinn. Reinsdyrskinn av forskjellig sort er for eksempel veldig populære produkter, og vi har både prydskinn og impregnerte skinn som kan brukes som sitteunderlag.

Spælsau, villsau, blæset sau, pelssau og norsk dalasau er hovedkategoriene av saueskinn vi har tilgjengelig. Under hver kategori finnes det selvfølgelig forskjellige fargekombinasjoner. Ønsker du å vite om skinnene du ønsker å kjøpe røyter mye eller ikke? Sjekk vår produktomtale for grundig informasjon om dette. Dette, sammen med mye annen informasjon skal gjøre deg trygg på at produktet du har valgt er passe for deg.